Jeg føler mig lidt fristet af Frankie’s nyeste projekt SPACES –  A Mook (kinda like a magazine, kinda like a book). Det er 256 sider fyldt med billeder af forskellige typer hjem, butikker og caféer. SPACES tager dig med indenfor hos grafiske designere, fotografer, butiksindehavere og vintage samlere. Der er helt sikkert noget for alle. Mit eneste problem er, at jeg skal betale lige så meget for at få det tilsendt, som jeg skal for selve mook’en. Men, jeg falder nok i alligevel.

Køb din udgave af SPACES her.

I’m tempted big time. I’ve been thinking about Frankie’s new project SPACES for a while now. 256 pages full of pictures and interviews from around world. An exploration of homes, studios, shops and cafes of graphic designers, photographers, vintage collectors and shop owners. I think it’s a must buy. My only problem is the postage, which is almost as much as the mook itself.

Image: frankie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *