Jeg har hygget mig med, at læse  det seneste nummer af adore HOME her til formiddag. Da det jo er et australsk magasin, er der også rig mulighed for, at drømme sig væk fra sne og sjap. Med andre ord, så er der mulighed for at finde inspiration til julegaverne, og til at tage forskud på forårets/sommerens indkøbsliste. Vanen tro får du her mine yndlingssider. Du kan læse hele magasinet her. Næste nummer er the british edition, som jeg forventer mig meget af.

I read the current issue of adore HOME this morning. Since it’s an Australian magazine there’s a bit for every season in it. Inspiration for Christmas presents, inspiration for outdoor decorating and much more. As usual you get my favourite pages here. And then you can read the whole magazine here. I look forward to the next issue, which is the british issue. I can’t wait.

Stabler af bøger på gulvet – hvor er det hyggeligt.

Images: adore HOME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *