Sådan lyder devisen hos designer Jesper Møller Hansen, når han pynter op i det 175 kvm store hus i Hellebæk. Huset har han selv tegnet, og selvfølgelig (fristes man til at sige) har han også selv lavet det meste af julepynten i huset. Duften af gran bliver der ingen af i år, da familien i stedet har valgt et slankt birketræ på 7,5 meter. Det står nu fint og pryder i stuen. Grundet de noget usædvanlige valg, har jeg valgt, at vise et par billeder her på bloggen. Jeg kan kun have stor respekt for en mand, som formår at lave noget så gennemført. Og der er mange flere billeder og et spændende interview på fri.dk.

Non colour Christmas. This is the way designer Jesper Møller Hansen likes it. He has created most of the stuff you see in his beautiful home. For more pictures go to fri.dk.


Images: Fri.dk (Foto: Kristian Septimius Krogh / septimiuskrogh.dk)

1 Comment on Non Colour Christmas

  1. Kære Stubben, jeg kan så hilse og sige at jeg med begge hænder kan skrive under på Jespers koncept. Jeg er nemlig selv en stor tilhænger af et stilfuldt (og dermed ikke så farverigt) julehjem. Tusind tak for flotte billeder og den inspiration de giver! Bedste hilsner, Ewelina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *