Så er der igen nyt fra Japan. PAUMES har netop udgivet en ny lækker bog i den meget populære serie af indretningsbøger. Denne gang er det Finlands tur. Finland Family Style følger efter udgaver, som satte spot på København og Stockholm. Og sidder du nu og tænker “jamen jeg kan jo ikke læse japansk”, så fortvivl ikke. Jeg lover dig, at der er timevis af afslapning i sofaen med disse bøger, også selvom du ikke kan læse i dem. Rent visuelt er de helt i top.

Besøg PAUMES og mon ikke du kan finde én af de mange titler, som du bare må eje. Jeg er faldet i flere gange. Jeg kan varmt anbefale Stockholm’s Apartments, Children’s Rooms Copenhagen, Paris Family Style, Chambres d’enfants à Paris og Children’s rooms London.

Og mon ikke jeg er heldig, at finde én bog eller to under juletræet i år?

 

Finland Family Style is the latest title from the popular Japanese book publisher PAUMES. The books are amazing, even though you don’t speak any japanese at all. A visual masterpiece.

Images: PAUMES

5 Comments on PAUMES Family Style

 1. Hej!

  Dejlig blog du har, her skal jeg helt sikkert følge med i fremtiden.

  Ved du om man kan købe disse bøger i et EUland, så man slipper for told?

  Vh. Sanne

  • Hej Sanne,

   Tak for de fine ord 🙂 Hvis du sender mig en mail, så skal jeg give dig et par tips i forhold til, hvor du kan købe de flotte PAUMES bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *