Så begynder det stille og roligt. Jeg elsker jul og dekorationer. Så lige nu køber jeg mig fattig i magasiner med juletemaer.  Jeg er helt vild med juleboligreportager. Og ikke mindst de mange forslag til adventskranse og julepynt. Jeg er så småt begyndt, at snige julepynt ind i hjemmet, men ikke alt for meget, for min datter skal hjælpe mig med resten. Jeg er jo som sagt på jagt efter nyt julepynt, og et af de steder jeg kigger er japanske MUJI. Her er lidt inspiration fra deres Xmas kollektion.

I absolutely love Christmas and decorations. Right now I’m spending a small fortune on interior design magazines with Christmas themes. I’m crazy about articles from real homes, and love to relax with a new magazine. And not least all the Christmas decorations. I started decorating the apartment, just tiny pieces here and there, because my daughter is going to help me with the rest. I’m always looking for new pieces for my decorations, and one of the places I always look is MUJI. Here’s some inspiration from their Xmas collection.

Images: Muji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *